Vakbeurs Uiterlijke Verzorging 2013

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging 2013

Hardenberg

Evenementenhal Hardenberg is een ruim, sfeervol en multifunctioneel complex van 40.000 m2 met zeven afzonderlijke hallen, die onder één dak met elkaar verbonden zijn.De ruime parkeerplaats (4.000 plaatsen) biedt bezoekers de mogelijkheid hun auto gratis te parkeren. Moderne restaurants bieden de mogelijkheid gezellig te dineren, met familie, met gasten, met relaties en met branchegenoten.De goede bereikbaarheid van Hardenberg staat in schril contrast met de drukte in en om de grote steden in Midden- en West- Nederland. Zonder fileproblemen bent u snel in Hardenberg, maar ook weer snel op weg naar uw volgende bestemming.

260-frisson-bootoolux-beursmaterialen

Activiteiten

Tijdens deze vakbeurs vinden er diverse activiteiten plaats. In samenwerking met branchevereniging Het Nagelgilde organiseert Evenementenhal een brancheplein Nagelverzorging. Op dit brancheplein kunt u diverse workshops volgen. Daarnaast worden er ook altijd leuke wedstrijden georganiseert. Of u een startende nagelstyliste bent of al jarenlange ervaring heeft, op dit brancheplein kunt u altijd terecht. Naast het brancheplein is er ook een podium waar gedurende de beursdagen van alles te doen is. Zo vinden er meerdere keren per dag een bedrijfskleding modeshow plaats georganiseerd door Embron Bedrijfskleding.

Bezoeken

U kunt de beurs alleen bezoeken op uitnodiging van de exposanten welke deelnemen aan de beurs. Dit houdt in dat de exposanten u als vaste klant uitnodigen om de beurs te bezoeken, u krijgt dan via de post een brief met daarin een registratiekaart toegevoegd. Met deze registratiekaart dient u zich via de website (welke vermeld wordt op de registratiekaart) te registreren voor 1 gratis toegangskaart voor de beurs. Heeft u geen uitnodiging ontvangen dan kunt u mits u geabonneerd bent op de vakbladen daar nog in kijken of er een registratiecode op staat en anders kunt u via onze website of bij de beursreceptie een kaart kopen. Let op: als u een kaart wil kopen dient u een KvK uitreksel mee te nemen naar de beursreceptie. De kosten voor een gratis toegangskaart is € 20,- per stuk. Dit is inclusief onze full service formule.