Dermotect

Dermotect

Om huidproblemen tegen te gaan heeft EML Cosmetica Dermotect producten in het assortiment. Een goede conditie van de huid voorkomt ziekteverzuim. Het biedt een compleet huidbeschermingsprogramma aan voor de professionele gebruiker. Hiermee houdt u de huid in optimale conditie, voor, tijdens en na het werk.

Het assortiment is als volgende verdeeld:

  • Huidbescherming
  • Huidreiniging (Dermokleen)
  • Huidverzorging

De producten zijn in overleg met onze doelgroepen ontwikkeld en worden voortdurend in de praktijk getest en regelmatig door dermatologen gecontroleerd, zoals trouwens ook de hoogwaardige grondstoffen die ervoor gebruikt worden.

Handen die het beroepsmatig hard te verduren krijgen, verdienen onze zorg. Of het nu gaat om een kapper, schilder of een stukadoor. Voor elke doelgroep bestaat een passend beschermingsproduct.

Omdat elke doelgroep te maken heeft met andere soorten vuil heeft Dermotect een uitgebreid programma samengesteld die de huid van de werknemer beschermt, verzorgt en reinigt.

Elke type product bevat specifieke ingrediënten die nodig zijn om de huid van de verschillende doelgroepen, voor, tijdens en na het werk te beschermen.

Bekijk alle producten →